Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: March 2015

Πέμπτη, 05 March 2015 11:27

Όροι Χρήσης

Καλώς ήλθατε στο Web Site της «ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (ΑΦΜ 998087122, ΑΡ. ΓΕΜΗ: 8926401000). Παρακαλούμε διαβάστε τους ακόλουθους όρους και συνθήκες για την χρήση αυτού του Site. Χρησιμοποιώντας αυτό το Site, συμπεριλαμβανομένου και του download υλικού, θεωρείται ότι συμφωνείτε με αυτούς τους όρους. Η «ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει αυτούς τους όρους και συνθήκες χρήσης στο μέλλον κατά την κρίση της. Αυτοί οι όροι και οι συνθήκες...

Κατηγορία Στατικές Σελίδες

αθοδόν βρίσκεται η έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων εξυγίανσης του ζωικού κεφαλαίου της χώρας η οποία, εκτός από ανάγκες του 2015, αναμένεται να καλύψει, εντός τριμήνου και εκκρεμείς ανειλημμένες οικονομικές υποχρεώσεις του προηγούμενου έτους όπως αποζημιώσεις κτηνοτρόφων λόγω υποχρεωτικής θανάτωσης των ζώων τους.

 
...
Κατηγορία Slider
Τετάρτη, 04 March 2015 12:13

Τι κάνουμε

 

Το http://settle.gr είναι η προσπάθεια του www.skywalker.gr/ να αγκαλιάσει τις ανάγκες των ανθρώπων που επιθυμούν να εγκατασταθούν στην περιφέρεια. Μέσα από την παρουσίαση των διαφόρων περιοχών και την εξιστόρηση εμπειριών από ανθρώπους που ήδη έχουν μετακινηθεί στην περιφέρεια, προσδοκούμε να στρέψουμε και άλλους ανθρώπους να τολμήσουν αυτό το βήμα και να πάνε τη ζωή τους ένα βήμα παρακάτω.

...

Κατηγορία Στατικές Σελίδες

Να δοθεί χρόνος προσαρμογής στους αγρότες και τους συνεταιρισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να μην τιμωρούνται με άδικες περικοπές των άμεσων ενισχύσεων, ζητούν οι κεντρικές αγροτοσυνεταιριστικές οργανώσεις Copa και Cogeca από τον Επίτροπο Γεωργίας Φιλ Χόγκαν.

Κατηγορία Άρθρα