Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Πρώτος αγώνας «Τρέχω-Ανακαλύπτω την Ηρακλειά»
Σάββατο, 22 Ιουν 2019,  6:00

Το Σάββατο 22/6/2019 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ηρακλειά, καθώς ο Σύνδεσμος Ηρακλειατών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει τον πρώτο αγώνα δρόμου στο νησί  «Τρέχω-Ανακαλύπτω την Ηρακλειά».

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού, τρέχοντας στις διαδρομές των αγώνων μέσα στο φυσικό περιβάλλον.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες 5 χλμ. σε ασφαλτοστρωμένη διαδρομή, 10 χλμ. σε ασφαλτοστρωμένη αλλά ορεινή διαδρομή και 1.000 μ. για παιδιά 7-12 ετών.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 από την Πλατεία Φάνη Γαβαλά στο λιμάνι της Ηρακλειάς. Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργήσει εκεί κατά τις ώρες 16:00-17:30 για την παράδοση του αγωνιστικού υλικού στους συμμετέχοντες.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ, το οποίο θα καταβληθεί με την παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου στη γραμματεία του αγώνα.

Στις παροχές του αγώνα συγκαταλέγονται νερά στις διαδρομές των 10 χλμ. από δύο σταθμούς τροφοδοσίας, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, καθώς και t-shirts για όλους τους συμμετέχοντες. Στην εκκίνηση και στον τερματισμό θα διατίθενται  χυμοί, ενεργειακές μπάρες, φρούτα, αλλά και τοπικά προϊόντα. Επίσης υπάρχει έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους συμμετέχοντες, έκπτωση στα καταλύματα του νησιού, καθώς και δωρεάν δείπνο μετά τη λήξη των αγωνιστικών εκδηλώσεων.

Για πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα επικοινωνήστε με τον κ. Γεώργιο Σταυρουλάκη, αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ηρακλειατών και τεχνικό διευθυντή του αγώνα, στο τηλέφωνο 6977 004736 από Δευτέρα έως Σάββατο κατά τις ώρες 11:00-15:00 και 18:00-21:00 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τοποθεσία Ηρακλειά