Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Education Festival 2019
Από Πέμπτη, 26 Σεπ 2019 -  10:00
Έως Σάββατο, 28 Σεπ 2019 - 11:00

To Skywalker.gr διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το Education Festival με αντικείμενο τη βιωματική εκπαίδευση. Σκοπός του είναι η ανάδειξη της αξίας της βιωματικής μάθησης και η παρουσίαση των εναλλακτικών προτάσεων στην εκπαίδευση από δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς φορείς.

Από την Πέμπτη 26 έως και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι μαθαίνουμε πώς να αξιοποιούμε ταυτόχρονα το μυαλό, το σώμα, το συναίσθημα, την εμπειρία και το βίωμα. Από τις 10:00 το πρωί ως και τις 10:00 το βράδυ θα σας περιμένουν πολλές και ποικίλες δράσεις για να μάθετε κάτι νέο βιωματικά.

Το Education Festival 2019 ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει με ελεύθερη είσοδο για να συμμετάσχετε εντελώς δωρεάν σε ομαδικά εργαστήρια βιωματικής εκπαίδευσης, να συναντήσετε εκθέτες από όλο το φάσμα των επαγγελματικών δραστηριοτήτων και να κερδίσετε δώρα στους διαγωνισμούς του.

Αν σας αρέσει η ρομποτική, η μαγειρική, το σχέδιο μόδας, η ψυχολογία, η δημιουργική γραφή, η εκπαίδευση σκύλων, ο αθλητισμός, δεν θα πρέπει να παραλείψετε να το επισκεφθείτε.

Εσείς θα λείπετε;

Τοποθεσία Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι