Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Fantasy Choir - Η μοναδική χορωδία στην Ελλάδα με ρεπερτόριο αποκλειστικά από τον κόσμο του φανταστικού αναζητά Νέα Μέλη - Εκδήλωση
Σάββατο, 19 Οκτ 2019,  2:30

fantasy choir2Τους γνωρίσαμε στο Hobby Festival 2019, όπου τραγούδησαν στο κοινό και ενθουσίασαν. Η Fantasy Choir αποτελεί την πρώτη και μοναδική χορωδία στην Ελλάδα με ρεπερτόριο αποκλειστικά από τον κόσμο του φανταστικού (ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, βιντεοπαιχνίδια κτλ.). Αποτελείται από νέους άνδρες και γυναίκες, έχουν φανατικό κοινό, μεγάλη απήχηση στο νεανικό ακροατήριο και, το καλύτερο, οι περισσότεροι, όταν αποφάσισαν να ενταχθούν σ’ αυτή, δεν ήξεραν καν ότι μπορούσαν να τραγουδήσουν σωστά.

fantasy choir3Το Σάββατο 19/10 η Fantasy Choir θα πραγματοποιήσει μια ανοιχτή πρόβα για την ανεύρεση νέων μελών, καθώς στόχος της αυτή τη χρονιά είναι να κάνει ακόμα πιο «φανταστικά» πράγματα. Η πρόσκληση αφορά άτομα κάθε μουσικού επιπέδου, ακόμα και μηδενικού, τα οποία όμως έχουν όρεξη και διάθεση να μάθουν μουσική μέσα από οργανωμένα μαθήματα Σολφέζ, Θεωρίας και Φωνητικής, αλλά και πρακτική εξάσκηση σε εβδομαδιαία βάση, καθώς θα υπάρξουν εμφανίσεις της χορωδίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Αν όλα αυτά σας ακούγονται ενδιαφέροντα, μη διστάσετε το Σάββατο 19/10 να γνωρίσετε από κοντά την υπέροχη παρέα της Fantasy Choir, η οποία μετρά σήμερα περίπου 40 μέλη.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 2:30 μ.μ. στον χώρο Fabrica Art Place, Μεγάλου Αλεξάνδρου 125, στον Κεραμεικό.

Εσείς τι θα κάνετε τον φετινό χειμώνα;

Τοποθεσία Fabrica Art Place, Μεγάλου Αλεξάνδρου 125, Κεραμεικός