Πέμπτη, 26 August 2021 12:22

Τρία παιδιά με ειδικές ικανότητες δημιουργούν υπέροχα φυτικά καλλυντικά στη Θεσσαλονίκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ζούμε στην Ελλάδα, όπου δυστυχώς έως και σήμερα τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει μέριμνα για τα άτομα με ειδικές ικανότητες, ειδικά αν δεν διαθέτουν 67% αναπηρία για να παίρνουν ένα μικρό κρατικό επίδομα.

Τα τρία παιδιά αυτά δεν θα είχαν κάποια ευκαιρία απορρόφησης στον επαγγελματικό τομέα ενώ διαθέτουν τις δυνατότητες για να δημιουργήσουν και βρίσκονται σε ηλικία που είναι έτοιμα για την αγορά εργασίας. Με τη βοήθεια λοιπόν του συνεταιρισμού «Φυσικά Όνειρα – ΚοινΣΕπ  Ένταξης ΑμεΑ» ξεκίνησαν να δημιουργούν φυτικά καλλυντικά, μάσκες, ενυδατικές κρέμες και σαπουνάκια γλυκερίνης με έδρα τη Νέα Μαγνησία του δήμου Δέλτα της Θεσσαλονίκης.

Με την καθοδήγηση των μελών της ΚοινΣΕπ κόβουν τη γλυκερίνη που δημιουργεί τα σαπουνάκια, ανακατεύουν τα υλικά, μαθαίνουν να ζυγίζουν και να τυλίγουν τα προϊόντα με όρεξη και μεράκι και ζητούν από εμάς να τους γνωρίσουμε, εφόσον το επιθυμούμε.

Η ΚοινΣΕπ Ένταξης ΑμεΑ «Φυσικά Όνειρα» διαθέτει σελίδα στο Facebook, όπου παρουσιάζονται όλες οι δημιουργίες των παιδιών που διατίθενται προς πώληση και μπορούμε όλοι να αναγνωρίσουμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια τους.

fysika oneira 1

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 August 2021 12:34