Πέμπτη, 28 July 2022 09:20

Αν έπαιζες Φιδάκι και Γκρινιάρη στα 90ς, ήρθε η ώρα να ταξιδέψεις στα Γρεβενά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΣκάκιΜήπως πέρασες τα παιδικά σου χρόνια με επιτραπέζια παιχνίδια;

Μήπως είχες αδυναμία στο Φιδάκι ή στον Γκρινιάρη;

Ο δήμος Γρεβενών σκέφτηκε πως οι μικροί μας φίλοι είναι αναγκαίο να απομακρυνθούν από τις οθόνες των κινητών και των tablets και είχε μια υπέροχη ιδέα.

Αποφάσισε να ταξιδέψει τα παιδιά της πόλης στο παρελθόν, με τα παιχνίδια που μεγάλωσαν τους γονείς τους και προωθούσαν την κοινωνικοποίηση και το ομαδικό πνεύμα, ό,τι δεν προωθούν τα σημερινά παιχνίδια δηλαδή.

Οι νέες προσθήκες του Πάρκου των Μανιταριών, εκπαιδευτικού χαρακτήρα, περιλαμβάνουν δημοφιλή παιχνίδια που ακονίζουν το μυαλό και το πνεύμα των παιδιών, όπως είναι το σκάκι, το Φιδάκι, ο Λαβύρινθος, ο Γκρινιάρης, το Κουτσό, το Kάνε Ό,τι Κάνω, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, ενισχύοντας την άμεση επικοινωνία, την κοινωνική συναναστροφή και το ομαδικό πνεύμα που έχουν ανάγκη τα παιδιά περισσότερο από ποτέ, ειδικά ύστερα από την τελευταία διετία εγκλεισμού και περιορισμών.

Είναι καλοκαίρι. Tα Γρεβενά έχουν απεριόριστες φυσικές ομορφιές και, είτε έχετε παιδιά είτε έχετε όρεξη για επιτραπέζια, μήπως μια επίσκεψη στο Πάρκο των Μανιταριών σάς άλλαζε τη διάθεση;

Γρεβενά Πάρκο Μανιταριών3 Γκρινιάρης

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 July 2022 11:26