Τετάρτη, 09 November 2022 18:26

Το Maestro πάει Netflix και το #settlegr πανηγυρίζει γιατί ο δρόμος για τις ελληνικές σειρές μόλις άνοιξε…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το ευχάριστο νέο που έφτασε στα αυτιά μας είναι πως η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» ταξιδεύει στην παγκόσμια πλατφόρμα Netflix και ανοίγει τα φτερά της εκτός συνόρων.

Η σειρά που προβάλλεται κάθε Πέμπτη από το Μεγάλο Κανάλι κατάφερε να ξεχωρίσει για την αισθητική της, τη φωτογραφία, τη μουσική επένδυση, τη Χάρις Αλεξίου σε πρωταγωνιστικό ρόλο και τις ιστορίες της ελληνικής κοινωνίας που συνηθίζει να αρκείται στο «φαίνεσθαι» προσπαθώντας να κρύψει τα «θέλω» της κάτω από όποιο χαλάκι βρει.

Οι ανεκπλήρωτοι έρωτες, το «μαύρο» χρήμα, η πανδημία, η μη αποδοχή των ανθρώπων έτσι όπως είναι αλλά έτσι όπως θέλει ο κόσμος να είναι, η κακοποίηση -ψυχολογική και σωματική- συνθέτουν ένα ρεαλιστικότατο παζλ της χώρας μας, και έρχεται ένας φόνος να το σφραγίσει.

Το Netflix, λοιπόν, είδε την ιδιαιτερότητα του «Maestro», πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα και το επόμενο βήμα ήταν μια σπουδαία διεθνής καριέρα.

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία Παπακαλιάτη και με πρωταγωνιστή τον ίδιο θα γίνει διαθέσιμη για τα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα στο κοινό σε όλο τον κόσμο στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Αν θες να μάθεις την πλοκή, η ιστορία ξεκινάει με τον Ορέστη να ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί την εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Οι συντελεστές

Σενάριο - σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Δείτε το…

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 November 2022 18:30