Χρήσιμες Πληροφορίες

Θα θέλατε να περάσετε το καλοκαίρι σας ξοδεύοντας λίγα ή και καθόλου χρήματα σε κάποιο παραθαλάσσιο ή ορεινό μέρος της Ελλάδας; Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σας ο εθελοντικός τουρισμός; Εσείς έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε εθελοντική εργασία σε φορείς και οργανώσεις στη χώρα μας και εκείνοι με τη σειρά τους σας προσφέρουν διαμονή και διατροφή, κάποιες φορές με μια συμβολική συνδρομή. Παραθέτουμε μερικά προγράμματα για το φετινό καλοκαίρι: Απολιθωμένο δάσος Λέσβου Εθελοντές μπορούμε να γίνουμε στο όμορφο νησί της Λέσβου, καθώς το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου μας καλεί στο Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης στο Σιγρί. Θα ασχοληθούμε με τα προγράμματα ενημέρωσης του κοινού, έρευνες, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και την καταγραφή φυσικών πόρων από τον Ιούλιο έως και τον Οκτώβριο. Στους εθελοντές παρέχεται διαμονή και ημιδιατροφή. http://www.lesvosmuseum.gr/site/home/ws/secondary+menu/friends/ethelodes.csp?loc=el_GR Αρκτούρος Δράσεις για την προστασία και τη διαχείριση της άγριας ζωής αλλά και του φυσικού περιβάλλοντος μπορείτε, εάν επιθυμείτε, να πραγματοποιήσετε φέτος το καλοκαίρι στον Αρκτούρο. Με τη συμμετοχή των εθελοντών σε εργασίες πεδίου, όπως η ραδιοπαρακολούθηση λύκου ή αρκούδας, καθώς και δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινού. Υπάρχουν, ακόμα, εθελοντικές δράσεις στο καταφύγιο της αρκούδας και του λύκου και στη Νίκειο Σχολή στο Νυμφαίο. Ελάχιστος χρόνος συμμετοχής είναι 2 ημέρες και…
Από σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 αρχίζει η υποβολή των αιτήσεων για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού από εργαζομένους και ανέργους του ΟΑΕΔ. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από όλους τους ενδιαφερομένους έως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και ώρα 23:59 και μόνο μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).
Σου αρέσουν η γιόγκα και οι εναλλακτικοί προορισμοί και φέτος το καλοκαίρι ψάχνεις για διακοπές γεμάτες χαλάρωση; Η Αργυρόνησος, ιδιωτικό νησί, βρίσκεται απέναντι από τον Βόλο, είναι καταπράσινη με τρεχούμενα νερά και αποτελεί κορυφαίο προορισμό για τους λάτρεις του διαλογισμού σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο νησί υπάρχει ένας φάρος, μια εκκλησία –οι Άγιοι Ανάργυροι αποτελούν τον προστάτη του νησιού– και μερικά άσπρα σπιτάκια. Στο εξωτερικό είναι γνωστό ως Silver Island Yoga και οι επισκέπτες του ταξιδεύουν από όλα τα μέρη του κόσμου για να γυμναστούν, να διαλογιστούν και να ηρεμήσουν δίπλα στο κύμα.
Ανακαλύψαμε μια ομάδα φίλων με αγάπη στα ταξίδια! Δημιούργησαν ένα blog και απευθύνονται σε όσους έχουν τρέλα με τα ταξίδια και θέλουν να ταξιδεύουν φθηνά και οικονομικά. Έχοντας την ανάγκη να ταξιδεύουν χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μια περιουσία, μοιράζονται καθημερινά μαζί μας πληροφορίες από την αναζήτησή τους, ενημερώνοντάς μας για ταξίδια ανά την υφήλιο στις καλύτερες και οικονομικότερες τιμές. Το καλύτερο είναι ότι βρίσκουν και τις οικονομικότερες λύσεις για τη διαμονή σου! Επισκέψου τη σελίδα τους: http://www.travelsecrets.gr. Και καλό ταξίδι!

Τελευταίες Δράσεις

Σαβ Αυγ 10, 2019
Πανηγύρι στη Θύμαινα: Το γεγονός του Αυγούστου! - Βόρειο Αιγαίο
Τρι Αυγ 27, 2019
Ηρακλειά: Φεστιβάλ «Φάνης Γαβαλάς», 27-29 Αυγούστου - Νότιο Αιγαίο
Τετ Αυγ 28, 2019
Ηρακλειά: Η Γιορτή του Σπηλαίου, 28 Αυγούστου - Νότιο Αιγαίο
Τετ Αυγ 28, 2019
Ηρακλειά: Φεστιβάλ «Φάνης Γαβαλάς», 27-29 Αυγούστου - Νότιο Αιγαίο
Πεμ Αυγ 29, 2019
Ηρακλειά: Φεστιβάλ «Φάνης Γαβαλάς», 27-29 Αυγούστου - Νότιο Αιγαίο
Σαβ Σεπ 07, 2019
Ο Γύρος της Θύμαινας - Βόρειο Αιγαίο
Παρ Οκτ 18, 2019
Δονούσα Trail Running - Νότιο Αιγαίο
Σαβ Οκτ 19, 2019
Δονούσα Trail Running - Νότιο Αιγαίο

Ημερολόγιο Δράσεων

τον προηγούμενο μήνα Ιούνιος 2019 τον επόμενο μήνα
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
week 22 1 2
week 23 3 4 5 6 7 8 9
week 24 10 11 12 13 14 15 16
week 25 17 18 19 20 21 22 23
week 26 24 25 26 27 28 29 30