Δευτέρα, 21 March 2022 10:03

Γνωρίζεις πως σειρά του Netflix έρχεται στην ελληνική τηλεόραση;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Όλοι ξέρουμε πως δεν υπάρχει παρθενογένεση στην ελληνική τηλεόραση, αλλά η διαφορά στη σημερινή είδηση είναι πως ενώ τα κανάλια και οι εταιρίες παραγωγής αγόραζαν φορμάτ, κυρίως από τη λατινοαμερικανική αγορά, αυτή τη φορά επέλεξαν το Netflix, καθώς η εταιρία παραγωγής Tanweer εξασφάλισε τα δικαιώματα γαλλικής σειράς, που θα μεταφερθεί στην ελληνική τηλεόραση την προσεχή σεζόν.

Αναρωτιέστε για ποια σειρά πρόκειται;

Η σειρά της παγκόσμιας πλατφόρμας που θα μετατραπεί σε εγχώριο σίριαλ είναι το «Call my agent» («Πάρε τον μάνατζέρ μου»).

Ο τίτλος της σειράς «Dix pour cent» δεν είναι τίποτα άλλο από το 10% που λαμβάνει στη Γαλλία ο ατζέντης κάθε ηθοποιού, σκηνοθέτη ή σεναριογράφου ως μισθό, ενώ κεντρικοί ήρωες είναι σταθεροί και αποτελούν τα βασικά στελέχη της εταιρίας ατζέντηδων ASK, που εδρεύει στο Παρίσι. Το ιδιαίτερο δε κομμάτι της σειράς είναι πως  σε κάθε επεισόδιο εμφανίζονται κορυφαίοι ηθοποιοί που υποδύονται τους πραγματικούς εαυτούς του.

Η γαλλική σειρά έχει φανατικό κοινό, που την αγάπησε και τη στήριξε και τις τρεις σεζόν στην πλατφόρμα του Netflix. Σε αναμονή λοιπόν για την ελληνική μεταφορά!

call my agent

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 March 2022 15:22